Nadhimoolam Rishimoolam... Having read extraordinary stories written by Tamil authors in the last few years and translated them into the English for a prestigious publishing house in Chennai, Zero Degree Publishing, I developed an insatiable thirst to go in search of more such gems. What a revelation has it been! One's life time may not be enough to read all those wonderful penance like creations! Also, an opportunity to listen to a famous orator in Tamil, read out a story in Tamil, left me stunned and short of words because of the experience it gave me as a listener. The thought to read out a story was born there. But it took a few more years for me to materialize it. The "Coronial Lockdown" gave me the time and space and thus was born Kadha Kelu Kadha Kelu.
# கொட்டுமேளம் - லா.ச. ரா - சிறுகதை - Kottumelam - La.Sa.Raa- Short Story
அரோமா - லோகேஷ் ரகுராமன் - சிறுகதை - Aroma - Lokesh Raghuraman - Short Story Find out more at https://kadha-kelu-kadha-kelu.pinecast.co This podcast is powered by Pinecast.
# அற்றது பற்றெனில் - இந்திரா பார்த்தசாரதி-சிறுகதை| Atradhu Patrenil - Indra Parthasarathy- Short Story
# நிலை - வண்ணதாசன்- சிறுகதை|Nilai - Vannadasan - Sirukadhai
# விஷ்ணு வந்தார் - லோகேஷ் ரகுராமன் - சிறுகதை|Vishnu Vandar - Lokesh Raghuraman - Short Story
# ஒளி - சுசித்ரா - சிறுகதை - Oli - Suchitra - Short Story
# அனாகத நாதம் - செந்தில் ஜெகன்நாதன் - சிறுகதை | Anagadha Nadham - Senthil Jagannathan - Short Story
# சூடக்கொடுத்தவள் - எம். கோபாலகிருஷ்ணன் - சிறுகதை |Soodakoduththaval - M. Gopalakrishnan - Short Story
ஒருத்தி| இன்னொருத்தி - லாவண்யா சுந்தரராஜன்||Oruththi|Innoruththi - Lavanya Sundararajan-Twin Stories
# ஜனனி - லா.ச. ராமாமிர்தம் - சிறுகதை | Janani - La.Sa. Ramamirtham - Short Story
# தீராக்குறை - சு. வேணுகோபால் - சிறுகதை | Theeraakurai - Su. Venugopal - Short Story
# தூசி - ரம்யா - சிறுகதை |Dhoosi - Ramya - Short Story
அழியாச்சுடர் - மௌனி-சிறுகதை |Azhiyachudar - Mouni - Short Story
# கடன் தீர்ந்தது - தி ஜானகிராமன் - சிறுகதை - Kadan Theerndhadhu - Thi. Janakiraman - Short Story
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -13 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -12 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -11 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -10 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -9 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
#ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -8 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -7 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. ChellappaEpisode Notes Notes go here
ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -6 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -5 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -4 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -3 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -2 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
# ஜீவனாம்சம் - அத்தியாயம் -1 of 13- சி. சு செல்லப்பா - குறுநாவல் - Jeevanamsam - C. S. Chellappa
மறைமுகம் - ஜா. தீபா - சிறுகதை - Maraimugam - Ja. Deepa - Short Story Narrator Vidhya Subash
# குறுதிச் சோறு - சுனில் கிருஷ்ணன் - சிறுகதை|KurudhiChoru- Suneel Krishnan - Short Story
# அலை படகு - லாவண்யா சுந்தரராஜன் - சிறுகதை - Alaipadagu - Lavanya Sundararajan - Short Story
# அழைப்பு - கார்த்திக் பாலசுப்ரமணியன் - சிறுகதை| Azhaippu - Karthik Balasubramanian - Short Story
ஆரஞர் உற்றன கண் - விஜய ராவணன் - சிறுகதை Narrator : Vidhya Subash
விமோசனம் - ஐ . கிருத்திகா - சிறுகதை - Vimosanam - I. Kiruthiga - Short Story
தம்பொருள் - செந்தில் ஜெகன்நாதன் - சிறுகதை - Thamporul - Short Story by Senthil Jagannathan Narrator Vidhya Subash
ஒரு கப் காப்பி - சிறுகதை - இந்திரா பார்த்தசாரதி - Oru Cup Kaapi - Short Story - Indira Parthasarathy Narrated by Vidhya
ஒரு சிறு இசை - வண்ணதாசன் - சிறுகதை - Oru Siru Isai - Vannadasan - Short Story Narrator Vidhya Subash
கன்னிமை – கி.ரா - சிறுகதை - Kannimai - Ki. Raa - Short Story Narrator : Vidhya Subash
Episode Notes வாடாத நீலத் தாமரைகள் - சத்யானந்தன்
Episode Notes நியமம் - மயிலன் ஜி. சின்னப்பன் -சிறுகதை - Niyamam - Mayilan G. Chinnappan - Short Story
Episode Notes சோற்றுக்கணக்கு - ஜெயமோகன் -சிறுகதை
சுநாதர் - ஜெயந்தி சங்கர் - சிறுகதை - Sunadhar - Jayanthi Sankar - Short Story
ஈரம் - ஜெயந்தி சங்கர் - சிறுகதை - Eeram - Jayanthi Sankar - Short Story
ஜேட் வளையல் - ஜெயந்தி சங்கர் - சிறுகதை - Jade Valayal - Jayanthi Shankar - Short Story
கெங்கம்மாக்களின் உலகம் - ஐ .கிருத்திகா - Gengammakkalin Ulagam - I.Kiruthiga
ஜீஜி - எஸ்.ப்ரசன்னவெங்கடேசன் - நெடுங்கதை - Jeeji - S. Prasannavenkatesan - Story Narrator -Vidhya Subash
அம்மாவின் கடைசி நீச்சல் - எஸ்.ரா - சிறுகதை - Ammavin Kadaisi Neechal - S. Raa - Short Story Narrator - Vidhya Subash
மூங்கில் - சுஷில் குமார் - சிறுகதை - Moongil - Sushil Kumar - Sirukadhai Narrator - Vidhya Subash
மோகனகல்யாணி - ஹேமலதா மணி - கதை - Mohanakalyani -Hemalatha Mani Narrator Vidhya Subash Support Vidhyavudan Kadhai Kelu - Tamil Audio Stories by contributing to their Tip Jar: https://tips.pinecast.com/jar/kadha-kelu-kadha-kelu Find out more at https://kadha-kelu-kadha-kelu.pinecast.co This podcast is powered by Pinecast.
Episode Notes பாதி கதை - காயத்ரி .ஆர் - சிறுகதை - Padhi Kadhai - Gayathri .R - Short Story Support Vidhyavudan Kadhai Kelu - Tamil Audio Stories by contributing to their Tip Jar: https://tips.pinecast.com/jar/kadha-kelu-kadha-kelu Find out more at https://kadha-kelu-kadha-kelu.pinecast.co This podcast is powered by Pinecast.
த்வந்தம் - பா. திருச்செந்தாழை - Dhvendham - Ba.Tirusenthalai - Short Story narrator -Vidhya Subash Support Vidhyavudan Kadhai Kelu - Tamil Audio Stories by contributing to their Tip Jar: https://tips.pinecast.com/jar/kadha-kelu-kadha-kelu Find out more at https://kadha-kelu-kadha-kelu.pinecast.co This podcast is powered by Pinecast.
காகளம் - செந்தில் ஜெகன்நாதன் -சிறுகதை - Kaakalam - Senthil Jagannathan - Short Story Support Vidhyavudan Kadhai Kelu - Tamil Audio Stories by contributing to their Tip Jar: https://tips.pinecast.com/jar/kadha-kelu-kadha-kelu Find out more at https://kadha-kelu-kadha-kelu.pinecast.co This podcast is powered by Pinecast.